Etusivun uutislista

Rovaniemeläisten koronarokotustietoja on korjattu Omakantaan – osa tiedoista vielä korjattavana

Julkaistu 20.7.2021 13:05

Rovaniemeläisten puutteellisia koronarokotustietoja on jälleen saatu korjattua. Voit tarkistaa Omakanta-palvelusta, muodostuuko sinulle EU-koronarokotustodistus oikein.

Tumma pitkähiuksinen hoitaja jolla on maskisuoja kasvoilla ja siniset kertakäyttöhanskat käsien suojana on pistämässä rokotetta paljaaseen käsivarteen.
Rokotustiedot päivittyvät Omakantaan 8 vuorokauden sisällä rokotuksesta. Mikäli tietoja ei tämän jälkeen näy ja sinulla on kiire saada todistus matkaa varten, voidaan terveysasemalta kirjoittaa englanninkielinen todistus saamistasi rokotuksista. Todistus on kuitenkin epävirallinen asiakirja, eikä voida taata, että vastaanottajamaa hyväksyy sen. Virallista EU-todistusta ei valitettavasti saada terveysasemalla tulostettua, jos tiedot Omakanta-palvelussa ovat vielä puutteelliset. 
 
Jos sinulla ei ole kiire saada todistusta, pyydämme välttämään tiedusteluja tässä asiassa terveyskeskukseen. Huolehdit siten omalta osaltasi, ettei puhelinpalvelu ruuhkaudu. Rokotetulla ei ole muuta pakottavaa syytä saada rokotetodistusta pikaisesti kuin ulkomaille matkustaessa.

Puutteellisten koronarokotustietojen korjaukset jatkuvat edelleen. Kaupunki tiedottaa jälleen, kun tietojärjestelmätoimittaja on saanut tehtyä lisää korjauksia. 
 

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä palveluita