Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimiston ohjelmistohakua vuodelle 2022 jatketaan marraskuun loppuun

Julkaistu 25.10.2021 6:00

Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto hakee esityksiä, työpajoja, konsertteja sekä osallistavaa toimintaa vuoden 2022 ohjelmistoon. Avoin haku on suunnattu taide- ja kulttuurialan ammattilaisille ja alan toimijoille.

Hakuaika 25.10.-30.11.2021 (hakuaikaa jatkettu marraskuun loppuun)

Rovaniemen kaupungin kulttuuripalveluissa toimiva kulttuuritoimisto vastaa yleisten kulttuuripalvelujen tuottamisesta Rovaniemen laajalla kaupunkialueella. Kuntien kulttuuritoimintalain mukaisesti tavoitteena on tuottaa eri kohderyhmille monipuolista kulttuuritarjontaa, joka tukee yhdenvertaista taide- ja kulttuuripalvelujen saatavuutta ja saavutettavuutta sekä vahvistaa kuntalaisten osallisuutta ja kulttuurin ja taiteen ammattimaisia toimintaedellytyksiä

Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto järjestää kulttuuripalveluita alueen kouluissa, päiväkodeissa, ikäihmisten päiväkeskuksissa ja ympärivuorokautisen hoivan yksiköissä, Rovaniemen kylien alueella sekä keskustan matalan kynnyksen toimipaikoissa kuten kulttuuritalo Wiljamissa, Mondella ja Rovaniemen kaupunginkirjastolla. Kulttuuritoimiston säännölliseen toimintaan kuuluu mm. TÄ! -kulttuuriklubi, joka tarjoilee erilaisia elämyksiä esittävän taiteen kentältä.

Valinnassa kiinnitetään huomiota taiteellisen laadun ohella siihen miten esitykset, konsertit ja työpajat soveltuvat vaihteleviin esitystiloihin ja kiertuetoimintaan. Ohjelmistoon valittujen hakijoiden kanssa neuvotellaan ja sovitaan erikseen käytännön yksityiskohdista sekä aikatauluista. Myöhästyneitä tai muilla keinoilla toimitettuja hakemuksia ei huomioida.

Sähköisen hakulomakkeen voi täyttää osoitteessa: HAKULOMAKE

 

Lisätietoja: Irene Tikka, kulttuurituottaja, 040 610 8776, irene.tikka@rovaniemi.fiAnnu Nietula, kulttuurituottaja, 040 560 0814, annu.nietula@rovaniemi.fi

Jaa sivu