Rovaniemen kaupunginkirjaston näyttelytoiminnassa muutoksia

Julkaistu 27.10.2020 10:44

Rovaniemen kaupunginkirjaston näyttelytoiminnasta vastaava henkilö on vaihtunut. Vaihdoksen myötä mm. tilojen varausajat ovat muuttuneet.

Jatkossa kaikki kaupunginkirjaston näyttelytilat varataan kuukaudeksi kerrallaan. Myös muita näyttelyihin liittyviä käytäntöjä ja vastuita on päivitetty.

Rovaniemen kaupunginkirjasto tarjoaa näyttelytiloja yksityishenkilöille, kouluille, päiväkodeille ja erilaisille järjestöille ja yhdistyksille. Pääkirjastossa on kaksi maksutonta näyttelytilaa.

Aulan näyttelyseinä soveltuu esim. maalausten, piirustusten, grafiikan tai valokuvien esittelyyn. Aalto-salin lasivitriini taas sopii pienimuotoisten näyttelyiden järjestämiseen: vitriinissä esille pääsee esim. keräilyharrastus, käsityöt tai mitkä tahansa kooltaan pienet esineet tai taideteokset.

Lapponica-salin maksullisessa näyttelytilassa voi esitellä monipuolisesti taidetta, esimerkiksi maalauksia, piirustuksia, grafiikkaa tai valokuvia.

Saarenkylän kirjaston maksuton näyttelyseinä soveltuu maalausten, piirustusten, grafiikan tai valokuvien esittelyyn.

Näyttelytilojen varaamiseen liittyvät käytännön asiat selviävät kaupunginkirjaston verkkosivuilta: linkki.

Kaikki näyttelytilat ovat varattuja vuoden 2020 loppuun, mutta vuodelle 2021 on saatavilla vapaita aikoja. Lapponica-sali on vapaana heti tammikuussa 2021, muut näyttelytilat ovat vaihtelevasti vapaita.

Pääkirjaston näyttelytiloihin liittyvät tiedustelut ja varaukset:
Tuija Jerndahl, tuija.jerndahl@rovaniemi.fi, puh. 040 663 8017 (ma-pe klo 12-15)

Saarenkylän kirjaston näyttelytiloihin liittyvät tiedustelut ja varaukset:
saarenkylan.kirjasto@rovaniemi.fi, puh. 040 026 8625

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä palveluita

Aiheeseen liittyviä uutisia