Rovaniemen kaupunki aloittaa terveydenhuollon henkilöstön ja ikäihmisten koronarokottamisen

Julkaistu 12.1.2021 11:07

Rovaniemen kaupunki aloittaa koronarokotteiden antamisen viikon 2 aikana. Rokotukset aloitetaan valtakunnallisen suosituksen mukaisesti terveydenhuollon henkilöstöstä. Ensimmäisenä rokotetaan infektio- ja akuuttipotilaiden hoidosta vastaavat lääkärit ja Pulkamontien terveysaseman hoitohenkilökunta, sekä muut koronatyötä tekevät työntekijät.

rokotus marraskuu 2018.jpg

Kaupungin henkilöstön rokottamisesta vastaa sopimuksen mukaisesti työterveyshuolto Lappica Oy.

Keskitetty rokotuspiste avataan kaupungintalolle todennäköisesti torstaina 14.1.2021. Rokotuspisteen toiminnasta ja ajanvarauksesta tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Palveluasumisen asukkaat ja kotihoidon asiakkaat saavat rokotteen heti henkilöstön jälkeen

Kaupungin asukkaista ensimmäisenä rokotusvuorossa ovat ikäihmisten palveluasumisen sekä kotihoidon asiakkaat. Muiden kansalaisten rokotuksista ja rokotusajankohdista tiedotetaan myöhemmin erikseen.

– Vielä rokotusaikoja ei voi varata sähköisesti tai puhelimitse. Rokotamme kaikki kuntalaiset valtakunnallisen ohjeistuksen mukaisesti siinä aikataulussa, kun rokotteita saadaan. Toivomme kaikilta nyt kärsivällisyyttä oman vuoron odottamisen suhteen. Vielä ei siis ole syytä soittaa esimerkiksi terveysasemille rokotusasioissa, vaan me tiedotamme kyllä milloin aikoja voi varata, kertoo Rovaniemen kaupungin terveydenhuollon palvelualuepäällikkö Kaisa Kuusela.

Jaa sivu