Rovaniemen kaupunki kutsuu paikallisia harrastustoimijoita mukaan lapsille ja nuorille suunnattuun pilottihankkeeseen

Julkaistu 19.11.2020 12:00

Rovaniemen kaupunki hakee toimijoita mukaan järjestämään harrastustoimintaa lapsille ja nuorille. Toimijoita kartoitetaan yhteistyöhön sähköisellä kyselyllä, johon voi vastata 25.11. saakka.

nuori tanssii hulavanteen kanssa liikuntasalissa, taustalla graffitiseinä

Rovaniemen kaupunki valmistelee parhaillaan pilottihanketta Opetus- ja kulttuuriministeriön koordinoimaan toimenpidekokonaisuuteen, harrastamisen Suomen malliin. Sen tavoitteena on luoda jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuus mieluisaan ja maksuttomaan harrastukseen koulupäivän yhteydessä ja näin lisätä lasten ja nuorten hyvinvointia. Pilottihanke toteutetaan keväällä 2021. Kaupunki toivoo nyt paikallisia harrastustoimijoita mukaan lasten ja nuorten harrastustoiminnan kehittämiseen.

Kysely on avoinna 18.–25.11.2020 välisen ajan. Kyselyn sulkeutumisen jälkeen lisätietoja voi tiedustella osoitteesta nuti@rovaniemi.fi. Kysely koskee Suomen mallin pilottihanketta. Myöhemmin  kevään 2021 aikana on tulossa varsinaista Suomen mallia koskeva kysely. Kyselyn avulla kerätään yhteystietolista, joka on Rovaniemen kaupungin toimijoiden käytössä harrastustoimintoja kartoitettaessa, harrastuslukujärjestystä luotaessa ja harrastuksiin liittyvässä viestinnässä. Kyselyyn voi vastata, vaikka vielä tällä hetkellä ei olisikaan mahdollisuutta osallistua toiminnan järjestäjäksi pilottikierrokselle. 

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia