Rovaniemen kaupunki kutsuu yhdessä yrittäjien kanssa kaikki perheet koronaturvalliseen ja maksuttomaan juhlahumuun

Julkaistu 26.4.2021 13:30

Rovaniemellä on perinteisesti järjestetty koko perheen RolloVappu, joka on toivottanut kaikki vauvasta vaariin iloiseen vapunviettoon. Viime vuonna Angry Birds -puiston täydeltä perheitä vetänyt tapahtuma jouduttiin jättämään koronan takia väliin, mutta tänä vuonna turvallista tekemistä halutaan järjestää sekä Likiliikkeen kaupunkisuunnistuksen että Facebookiin striimattavan RolloVappu -etäjuhlan merkeissä.

VAPPUA (3).png

Likiliikkeen Vappusuunnistus starttaa vappuaattona 30.4. aamupäivästä jatkuen vapunpäivään 1.5. klo 17 saakka. Tuolla aikavälillä kaikki halukkaat voivat noutaa keskustasta tai Likiliikkeen verkkosivuilta kartan, jonka avulla suunnistetaan ja ratkaistaan sana-arvoitus.

Yllätyspusseja pikkusuunnistajille

Osallistuminen on täysin maksutonta ja jopa kannattavaa: Likiliike on jäsenineen valmistanut yllätyspusseja suunnistuksen suorittaneille lapsille. Lisäksi kaikki suunnistajat osallistuvat Likiliikkeen isoon vappuarvontaan, jossa on arvottavana paikallisten toimijoiden lahjoittamia tavara- ja tuotepalkintoja sekä erilaisia lahjakortteja. Kaikki arvontapalkinnot listataan likiliike.rovaniemi.fi-sivustolle.

Likiliikkeen vappusuunnistus.jpg 

RolloVappu Live!

Vappusuunnistus huipentuu lauantaina 1.5. klo 17 alkavaan RolloVappu-livelähetykseen, jossa on piristävää ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Tunnelman nostaa kattoon Iskuporakoneen keikka. Osallistuminen on maksutonta ja mukaan pääsee sivustolla www.rollovappu.fi.

RolloVappu-liven järjestävät yhteistyössä Rovaniemen Yrittäjät, Rovaniemen Yrittäjänaiset, Business Rovaniemi, Likiliike, Rovaniemen kaupunki ja Rovaniemen kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut sekä Monde, ROKKE-kaupunkikeskustan kehittäminen, Sampokeskuksen, Rinteenkulman ja Revontulen kauppakeskukset sekä Evigo ja Arctic Cherry.

revontuli_web-imgs_v1_repolainen.jpg
RolloVapun tunnelmissa on mukana myös Repolainen.

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia