Rovaniemen kaupunki uusii katujen päällysteitä eri puolilla kaupunkia

Julkaistu 7.6.2024 11:29

Rovaniemen kaupunki päällystää tänäkin kesänä useita katuja ja kevyen liikenteen väyliä eri puolilla kaupunkia.

Kartta katutyöt 2024.jpg
Kesän 2024 päällystystyöt on merkitty karttaan punaisella, kadun perusparannustyöt sinisellä.

Vuonna 2023 peruskorjatuista tai rakennetuista kaduista ja kevyen liikenteen väylistä päällystetään Karvonranta ja Joulumaantie sekä Rivitien ja Räättiöntien alue.

Tänä vuonna peruskorjattavista kohteista päällystetään Koulukujan alue, Veitikantie ja Revontultentien kevyen liikenteen väylä. Lisäksi päällystetään aiempina vuosina rakennettujen uusien alueiden tonttikatuja Rinteenkentän, Katajarinteen, Myrskypilventien, Rakkakiventien sekä Koivuojankadun alueella. Pää- ja kokoajakaduista päällystettä uusitaan Reissumiehentiellä sekä Talvitiellä.

Päällysteitä uusitaan ja kevyitä rakenteen parantamistoimenpiteitä tehdään myös seuraavilla tonttikaduilla: Metsopolku, Hanhipolku, Käpäläpolku ja Riekonpolku sekä Asemieskadun kevyen liikenteen väylä. Lisäksi tehdäänpieniä paikkauksia ja päällystyksiä tehdään eri puolilla kaupunkia. Päällystystyöt urakoi Asfalttikallio Oy.

Kaupungin kuluvan kesän katujen päällystys- ja peruskorjauskohteet löytyvät karttapalvelusta.

Myös kaupungin omistamalla energiayhtiö Nevellä on työmaita eri puolilla kaupunkia. Neven sähkö-, kaukolämpö- ja vesihuollon työkohteet löytyvät Neven karttapalvelusta.

Neven valokuitutyömaat näkyvät TÄSTÄ Neven infokartasta.