Rovaniemi houkuttelee muuttajia uusilla kampanjoilla

Julkaistu 11.4.2022 8:00

Rovaniemi houkuttelee muuttajia uudella verkkosivulla, joka kokoaa muutosta haaveileville tai jo sitä suunnitteleville monipuolisen tietopaketin innostavine muuttajatarinoineen ja videoineen. Potentiaalisia muuttajia kiinnostavilla sisällöillä ja ajantasaisilla tiedoilla edelleen täydentyvät sivut on nyt julkaistu osoitteessa rovaniemi.fi/muuttajat

muuttaja sivu (1).jpg

Rovaniemen kaupunki toteutti viime vuonna onnistuneen etätyökampanjan ja siihen liittyvän kilpailun. Kaupunki tarjosi etätyökisan voittaneelle, eteläsuomalaiselle perheelle matkat ja ilmaisen asunnon kuukaudeksi Ounasvaaran maisemista. Etätöihin haki yli 200 Rovaniemestä ja monipaikkaisuuden mahdollisuuksista kiinnostunutta.

Nyt Rovaniemi jatkaa muuttajakampanjaa.

– Haluamme toivottaa uudella verkkosivullamme muuttajat lämpimästi tervetulleiksi arktiseen pääkaupunkiin. Olemme koonneet sivustolle laajan, erityisesti muuttajille suunnatun tietopaketin Rovaniemen työllistymis- ja opiskelumahdollisuuksista, asumisesta sekä palveluista, kertoo Rovaniemen kaupungin viestintä- ja markkinointijohtaja Heini-Tuuli Onnela.

Tärkeää infoa on tarjolla niin opiskelijoille, työnhakijoille, yrittäjille kuin uuden kodin etsijöille. Inspiroitua voi Rovaniemelle muuttaneiden ihmisten omakohtaisista tarinoista tai sukeltaa pintaa syvemmälle arktiseen kotikaupunkiin paikallisten antamien vinkkien kautta.

– Sivun kehittämistä jatketaan, ja otamme myös toiveita ja palautetta vastaan. Rovaniemeläiset yritykset voivat mielellään hyödyntää ja jakaa sivua omassa rekrytointiviestinnässään. Sivu palvelee luonnollisesti myös alueelle sijoittuvien yritysten rekrytoinnin tukena, Onnela sanoo.

Parhaillaan on myös käynnissä House of Laplandin Talent Attraction -osaajamarkkinointihankkeeseen kuuluva vaikuttajakampanja, jossa puolitoista vuotta sitten Rovaniemelle muuttanut Saara Atula kertoo arjesta ja elämästä arktisessa kotikaupungissa. Asukasmarkkinoinnin tukena toimivaa kampanjaa voi seurata tämän viikon ajan Mun Lapin ja Rovaniemen kaupungin Instagram-tileillä @munlappi ja @cityofrovaniemi


MUUTTAJA-SIVU
www.rovaniemi.fi/muuttajat

ETÄTYÖKAMPANJA
next.rovaniemi.fi/etatyo/