Rovaniemi-kauppa on avattu – osallistu tuotevalikoiman suunnitteluun!

Julkaistu 8.9.2021 8:00

Paljon kysyttyjen Rovaniemi-brändituotteiden myynti aloitetaan Rovaniemi-viikolla pop-up-myymälässä ja verkkokaupassa. Tuotevalikoimaa suunnitellaan yhdessä kuntalaisten ja yrittäjien kanssa.

mobiilikaytto.jpg
Rovaniemen kaupungin verkkokauppa on avattu

Rovaniemen kaupungin uusi brändi on synnyttänyt suurta kiinnostusta rovaniemeläisyyttä viestiviä tuotteita kohtaan. Tähän saadaan vastaus Rovaniemi-viikolla, kun kaupunki avaa verkkokaupan Rovaniemi-tuotteille. Rovaniemi-viikolla keskiviikosta perjantaihin asukkaita palvelee myös Rovaniemi pop-up-myymälä, joka sijaitsee vanhalla torilla Rovaniemi ennen, nyt ja tulevaisuudessa -teltan yhteydessä. Pop-up-myymälä on auki klo 12-18.

Verkkokaupan ja pop-up-myymälän julkaisun aluksi tuotevalikoima sisältää toivotuimpia tuotteita Rovaniemi-brändin mukaisilla painatuksilla sekä taatusti maistuvan paikallisen yllätystuotteen. Lisää tuotteita julkaistaan lähitulevaisuudessa, ja niiden valintaan pääsevät vaikuttamaan myös kuntalaiset ja paikalliset yrittäjät. Rovaniemi-viikon pop-up-myymälässä kaupunkilaiset voivat vastata kyselyyn ja ehdottaa toivomiaan tuotteita. Kyselyyn voi vastata myös osoitteessa Rovaniemi.fi/kauppa/kysely

Paikallisten yrittäjien kanssa suunnitellaan myös yhteistyössä tuotteita, jotka ilmentävät rovaniemeläisyyttä. Muutamia yhteistyötuotteita on jo työn alla, ja halukkaat yrittäjät voivat ehdottaa tuotteitaan kyselyllä. Kyselyyn voi vastata syyskuun ajan osoitteessa Rovaniemi.fi/kauppa/yrittajalle.

Tervetuloa tutustumaan Rovaniemi-tuotteisiin vanhalle torille ke–pe 8.–10.9. klo 12–18. Verkkokauppaan pääset klikkaamalla osoitteeseen Rovaniemi.fi/kauppa

Lisätietoja:

Antti Itkonen
Digitaalisen viestinnän asiantuntija
antti.itkonen@rovaniemi.fi

Heini-Tuuli Onnela
Viestintäjohtaja
heini-tuuli.onnela@rovaniemi.fi

 

Jaa sivu