Rovaniemi näkyy viikonloppuna Suomen suurimmissa livekonserteissa Olympiastadionilla

Julkaistu 7.9.2022 12:45

Rovaniemi saa tällä viikolla huomattavaa näkyvyyttä Antti Tuiskun Bailantai-konserteissa Olympiastadionilla sekä konserttien mediakumppanina toimivassa Ruutu-palvelussa, jossa tähtiartisti kertoo Rovaniemen merkityksestä itselleen ja musiikilleen.

Antti Tuisku_Simerock 2021_Kuva_Toni Eskelinen.jpg
Rovaniemeltä kotoisin oleva Antti Tuisku täyttää viikonloppuna Olympiastadionin. Kuva Simerockista Rovaniemeltä vuonna 2021. Kuva: Riia Grasshill / Rovaniemen kaupunki

Olympiastadionin kahteen Bailantai-konserttiin tämän viikon perjantaina ja lauantaina 9.-10.9.2022 on myyty kaikkiaan yli 70 000 lippua. Kyseessä on Suomen suurin kotimaisen musiikin livetuotanto kautta aikojen. 

"Tapahtumaa on suunniteltu yli vuoden ajan, ja valmistelu on ollut intensiivistä musiikki- ja tanssitreeneissä ja visuaalisessa suunnittelussa. Bailantaita rakennetaan stadionille ympärivuorokautisesti viikon ajan. Lavan takana työskentelee yli 300 ihmistä ja lavalla yli neljäkymmentä ihmistä. Lava on 50 metriä leveä, valonheittimiä lähes 700 ja screeniä lähes 700 neliötä. Tästä tulee ainutlaatuinen spektaakkeli", kertoo Tuiskun levy-yhtiön Warner Music Finlandin Jonne Kemppainen

Stadionilla Rovaniemi-videot näkyvät yleisölle screeneillä. Myös Rollo-VIP-alueella näkyy Rovaniemen brändistä tuttuja elementtejä. 

Jos stadionkonserttiin ei pääse itse osallistumaan, lauantain konserttiin voi hankkia myös lipun livelähetykseen Bailantain mediakumppanin Nelosen Ruutu-palvelussa. Rovaniemi on yksi striimikonsertin yhteistyökumppaneista. Ruutu Live -konserttiin osallistujat pääsevät Ruudussa myös kuulemaan Antti Tuiskun mietteitä Rovaniemestä ja siitä, mitä rovaniemeläisyys hänelle ja hänen musiikilleen merkitsee. Lyhyemmän version tästä videosta voit katsoa tämän jutun lopusta sekä kaupungin sosiaalisen median kanavista (Facebook, Instagram ja YouTube). 

“Jokainen, joka Antti Tuiskun tietää, tietää todennäköisesti myös sen, että hän tulee Rovaniemeltä. Tuskin löytyy toista suomalaisen musiikin kärkinimeä, joka yhdistyy niin vahvasti johonkin kaupunkiin kuin Antti Rovaniemeen. Hän tuo rovaniemeläisyyttään ja pohjoisia juuriaan hyvin positiivisella tavalla esiin. Tämä lämpö välittyy myös videosta, jossa hän esittelee Rovaniemeä”, sanoo Rovaniemen kaupungin viestintä- ja markkinointijohtaja Heini-Tuuli Onnela.

Rovaniemen kaupungin, Visit Rovaniemen ja Tuiskun levy-yhtiön Warner Music Finlandin brändiyhteistyöhon kuului myös lippuarvonta Bailantai-konsertteihin. 10 voittajaa arvottiin elokuussa sosiaalisen median kilpailuissa, jotka tavoittivat lähes 25 000 ihmistä. 

 


Jaa sivu