Rovaniemi rokottaa jälleen ilman ajanvarausta – ensimmäisen rokotteen voi hakea torstaina tai perjantaina kaupungintalolta

Julkaistu 4.8.2021 13:20

Tumma pitkähiuksinen hoitaja jolla on maskisuoja kasvoilla ja siniset kertakäyttöhanskat käsien suojana on pistämässä rokotetta paljaaseen käsivarteen.

Kaupungintalon rokotuspisteellä saa ensimmäisen koronarokoteannoksen torstaina 5.8. ja perjantaina 6.8. klo 10–14 välisenä aikana ilman ajanvarausta. 


Ilman ajanvarausta rokotukselle saapuva ottaa sisääntuloaulasta vuoronumeron, jolla asiakas kutsutaan rokotettavaksi vuorollaan. 


“Rokotuskattavuuden nostaminen on tärkeää epidemian ehkäisemisen kannalta. Saimme rovaniemeläisiltä hyvää palautetta mahdollisuudesta hakea rokote viikonloppuna ilman ajanvarausta, ja nyt tähän on mahdollisuus myös arkipäivinä torstaina ja perjantaina. Rovaniemellä on vielä elokuussa edessä niin kutsuttu superviikonloppu, kun Napapiiri-Jukola ja Simerock järjestetään 20.22.8. Haluamme kannustaa tapahtumiin osallistuvia ja muitakin, jotka eivät vielä ole saaneet ykkösrokotusta, tarttumaan tähän tilaisuuteen”, sanoo hallintoylilääkäri Paula Reponen. 


Ennakkoon varatut rokotusajat ovat edelleen voimassa myös torstaina ja perjantaina.


Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä palveluita