Rovaniemi-tuotteiden pop-up-putiikki on mukana koko perheen Kulmakarnevaaleilla lauantaina 10.6.

Julkaistu 6.6.2023 9:53

Koko perheen iloisilla Kulmakarnevaaleilla lauantaina 10.6. klo 11-15 on mukana tänä vuonna myös Rovaniemen kaupunki, sen rovaniemeläisyyttä viestivä brändi sekä yhdessä kuntalaisten ja yrittäjien kanssa suunnitellun Rovaniemi-tuotevalikoiman upouudet tuotteet.

kulmakarnevaalit 2022.jpeg
Viime vuoden pääesiintyjä Ryhmä Hau veti Lordin aukion täyteen innokkaita katsojia. Tänä vuonna lavalle nousee Pipsa Possu. Kuva: Rovaniemen kaupunkikeskusta
Kulmakarnevaalien tapahtumatorilla palvelee Rovaniemi pop-up-myymälä, jossa pääsee tutustumaan kaupungin sinipunavalkoisen brändin mukaisiin tuotteisiin.

- Kulmakarnevaaleilla julkaistaan myös lisää uusia tuotteita. Tulkaa teltalle tutustumaan, kutsuu Rovaniemen kaupungin markkinointisuunnittelija Petteri Nissinen.

Koko perheen hyvän mielen ilmaistapahtuma

Kulmakarnevaalit tarjoaa paljon ohjelmaa lapsiperheille. Lasten eniten odottama suosikkihahmo on Pipsa Possu, jonka pääsee näkee lavalla kahteen otteeseen klo 12 ja 14. Esityksen jälkeen pääsee myös tapaamaan Pipsaa ja Jyriä lavan vierellä.

- Lasten tapahtuma ei olisi mitään ilman taikuutta, joten olemme saaneet ilmapallotaikuri Janin taikomaan erilaisia ilmapallohahmoja lasten iloksi sekä lavalla että teltalla, kertoo tapahtuman tuottaja Miia Taivalantti Rovaniemen elävä kaupunkikeskusta ry:stä.

Myös muita aktiviteetteja kuten keppihevosrata, kasvomaalausta, siirtokuvia, katumaalausta ja taitoratoja löytyy tapahtuma-alueen pop-up-teltoilta. Teltoilla tavattavissa on myös paikallisia harrastajaryhmiä, jotka esittelevät toimintaansa sekä pitävät pieniä leikkimielisiä tehtävärasteja. Ilmapalloja on jaossa tuhat kappaletta.

TUTUSTU: Rovaniemen brändituotteiden verkkokauppaan pääsee klikkaamalla osoitteeseen Rovaniemi.fi/kauppa
muki.jpg