Rovaniemi-viikolla esittäytyy kattava paletti harrastus- ja vaikutusmahdollisuuksia - Ovet avataan yleisölle

Julkaistu 23.8.2023 19:00

Rovaniemi-viikolla myös useat yhdistykset ja toimijat avaavat ovensa yleisölle, joka avaa mahdollisuuden tutustua kaupungin erilaisiin aktiviteetteihin ja harrastusmahdollisuuksiin. Asukkaiden ääni halutaan saada kuuluville myös keskusteluillassa, jossa keskustellaan asuinympäristöjen kehittämisestä.

rt_kirka_square.jpg
Kirka-musikaalin avoimia harjoituksia pääsee seuraamaan Lappia-talolla torstaina 7.9. klo 18 Tieva-näyttämöllä.

Musiikkiharrastuksista haaveilevat pääsevät kuulemaan naiskuoro Vocaliisojen toiminnasta tai voivat seurata Seitakuoron ja seurakunnan kuorojen avoimia harjoituksia. Maksuttomalle pianotunnille voi ilmoittautua MioAmoroso -pianokouluun. Lapin musiikki- ja tanssiopiston tanssitunneilla vietetään kaveriviikkoa, jolloin kaikki halukkaat pääsevät tutustumaan tanssitunteihin.

- Kannattaa käydä tutustumassa esimerkiksi Rovaniemen Kansalaistalon toimintaan, eri museoiden näyttelyihin, Rovaniemen teatterin tai Lapin kamariorkesterin avoimiin harjoituksiin, vinkkaa Katja Rakkolainen.

 

Keskusteluillassa pureudutaan asuinympäristöjen kehittämiseen

Tiistaina 5.9. järjestetään keskusteluilta, jossa on kokoonnutaan keskustelemaan kaupungin viranhaltijoiden, päättäjien ja asukkaiden kanssa asukkaiden osallistumisesta asuinympäristöjen kehittämiseen.

Tilaisuudessa on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten asukkaan ääni tulee kuulluksi Rovaniemen asuinympäristöjen kehittämisessä. Tervetuloa, vielä mahtuu mukaan, toivottaa Vilma Blomberg kaupungin viestintä- markkinointi- ja osallisuuspalveluista.

Illan tavoitteena on saavuttaa yhteistä ymmärrystä osallistumisesta ja löytää sopivia vaikuttamisen käytäntöjä kaupungin ja asukkaiden kanssa.

Ilmoittaudu 29.8.2023 mennessä. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä: https://forms.gle/yVsDiSpqqdTPg8837

Katso kaikki Rovaniemi-viikon tapahtumat tapahtumakalenterista: https://www.rovaniemi.fi/Rovaniemi-viikko

 

#rovaniemiviikko #rovaniemiviikko2023 #rovaniemenkulttuuritoimisto #cityofrovaniemi

keskustelua.jpg