Rovaniemi-viikon värikkäät tapahtumat ovat taas ilonamme – tutustu meneillään olevan kaupunkifestivaalin ohjelmaan!

Julkaistu 31.8.2020 17:00

Yhteinen kaupunkifestivaali juhlistaa niitä asioita, jotka tekevät Rovaniemestä mukavan paikan asua ja vierailla. Viikolla koetaan tapahtumia, jotka tuovat esille kaupunkimme vaiheikasta historiaa ja nykypäivää, alueemme kaunista luontoa, monimuotoisia palveluja, eläväistä ja värikästä kulttuurielämää sekä laajalle ulottuvan kaupunkimme eri alueiden - keskustan, kaupunginosien ja kylien ainutlaatuisia ominaispiirteitä.

Teatterin onnentanssit.jpg

Rovaniemi-viikko syntyy useiden eri toimijoiden luovuudesta ja yhteisestä tekemisestä eläväiseksi tapahtumakokonaisuudeksi, jonka monipuolisesta tarjonnasta löytyy mukavaa koettavaa jokaiselle. Tapahtumien takana ovat kaupungin eri yksiköt, kuntalaiset, järjestöt, yhdistykset, yhteisöt ja yritykset.

TURVALLISESTI TAPAHTUMISSA
Rovaniemi-viikon tapahtumajärjestäjät noudattavat tapahtumissaan valtioneuvoston turvallisuusohjeistuksia ja -suosituksia. Tulethan tapahtumiin vain täysin terveenä! Suosittelemme kaikille osallistujille kasvomaskin käyttöä. Huomioi myös rajatut osallistujamäärät ja ennakkoilmoittautuminen – varaa paikkasi ajoissa.

Pidetään yhdessä huolta turvallisuudesta ja nautitaan värikkäästä ohjelmasta!
Muutokset ja peruuntumiset mahdollisia.

Rovaniemi-viikon liite Uusi Rovaniemi lehden välissä (julkaisu 2.9.2020)

Rovaniemi-viikon tapahtumat tapahtumakalenterissa

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia