Sivistyslautakunta käsittelee vesiliukumäen hankintaa Vesihiisi-uimahalliin

Julkaistu 20.10.2022 11:30

Rovaniemen kaupungin sivistyslautakunta kokoontuu torstaina 27.10.2022 käsittelemään muun muassa vesiliukumäen hankintaa kaupungin keskustassa sijaitsevaan Vesihiisi-uimahalliin. Lautakunnalle esitetään, että se päättäisi tilata uuden vesiliukumäen kaupungin Tilapalvelukeskukselta.

vesihiisi2.jpg

Kilpailutus toteutettaisiin syksyn 2022 aikana. Vesiliukumäen toimitusaika on noin puoli vuotta, joten liukumäki voisi olla käytössä aikaisintaan kesällä 2023.

Edellinen vesiliukumäki purettiin uimahallin remontin yhteydessä kesällä 2022. Liukumäki oli niin huonossa kunnossa, ettei sen korjaaminen kannattanut.

Esityksen mukaan uimahallin henkilökunta otettaisiin mukaan uuden liukumäen hankinnan suunnitteluun.

Lautakunta käsittelee koulujen nimiasioita

Lautakunta käsittelee myös Ounasrinteen koulun ja Napapiiri-Nivavaara-Syväsenvaara -monitoimitalon nimiä.

Lautakunnalle esitetään, että se muuttaisi Ounasrinteen koulun nimen Ounasrinteen peruskouluksi 1.11.2022 alkaen. Tarkoituksena on yhdenmukaistaa kaikkien peruskoulujen viralliset nimet.

Lautakunnalle esitetään, että Napapiiri-Nivavaara-Syväsenvaaran monitoimitaloon tulevan koulun nimeksi tulisi Napapiirin peruskoulu ja päiväkodin nimeksi Napapiirin päiväkoti. Lautakunta päättää kokouksessaan myös koko monitoimitaloa koskevan nimen.

Sivistyslautakunnan kokouksen koko esityslista on julkaistu ja se löytyy kaupungin verkkosivuilta:
https://rovaniemi.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Sivistyslautakunta/Kokous_27102022

Jaa sivu