Sivistyslautakunta korotti Rovalalle maksettavaa tukea, monitoimitalon nimeä ei vielä päätetty

Julkaistu 16.6.2022 18:12

Lautakunta haluaa varmistaa, ovatko kaikki nimiehdotukset sellaisia, että ne voidaan valita monitoimitalon nimeksi eikä esimerkiksi nimeä vastaava tavaramerkki ole este valinnalle.


Rovaniemen kaupungin sivistyslautakunta kokoontui torstaina 16.6.2022. Päätökset tehtiin esityksen mukaan kahta poikkeusta lukuunottamatta:

  • Lautakunta myönsi Rovalan Setlementti ry:lle kansalaisopiston toiminta-avustusta 200000 euroa vuodelle 2023, kun esitys oli 150000 euroa. Vuodelle 2024 maksettavaa tukea tarkastellaan talousarviovalmistelun yhteydessä.
  • Napapiirin, Nivavaaran ja Syväsenvaaran monitoimitalon nimiasian lautakunta palautti valmisteluun. Lautakunnalle esitettiin, että se olisi valinnut monitoimitalon nimeksi jonkin seuraavista ehdotuksista: Napapiirin monitoimitalo, Napsu, Nappari, Napapiirin peruskoulu, Nivavaaran koulu ja Napapiirin yhtenäiskoulu. Lautakunta haluaa varmistaa, ovatko kaikki nimet sellaisia, että ne voidaan valita monitoimitalon nimeksi eikä esimerkiksi nimeä vastaava tavaramerkki ole este valinnalle.

Lautakunta hyväksyi varhaiskasvatuksen alustavan talousarviomuutoksen. Varhaiskasvatus tarvitsee 3,7 miljoonaa euroa lisää vuodelle 2022.

Sivistyslautakunnan kokouksen pöytäkirja julkaistaan kaupungin verkkosivuilla perjantaina 17.6. (linkki sivulle alla). 


Jaa sivu