Sivistyslautakunta tilasi uuden vesiliukumäen uimahalliin, Napapiiri-Nivavaara-Syväsenvaaran monitoimitalon nimeksi Napsu

Julkaistu 27.10.2022 18:31

Lautakunta myös päätti, että Napapiirin, Nivavaaran ja Syväsenvaaran monitoimitalon nimeksi tulee Napsu.

Rovaniemen kaupungin Vesihiisi-uimahallin allasosasto, jossa sijainnut vesiliukumäki on purettu.
Kuvassa näkyvä vesiliukumäki purettiin remontin yhteydessä kesällä.
Rovaniemen kaupungin sivistyslautakunta kokoontui torstaina 27.10.2022. Lautakunta muun muassa päätti tilata uuden vesiliukumäen kaupungin keskustassa sijaitsevaan Vesihiisi-uimahalliin. 

Kilpailutus toteutetaan syksyn 2022 aikana. Vesiliukumäen toimitusaika on noin puoli vuotta, joten liukumäki voisi olla käytössä aikaisintaan kesällä 2023. 

Edellinen vesiliukumäki purettiin uimahallin remontin yhteydessä kesällä 2022. Liukumäki oli niin huonossa kunnossa, ettei sen korjaaminen kannattanut.


Lautakunta päätti koulujen nimistä


Lautakunta päätti muuttaa Ounasrinteen koulun nimen Ounasrinteen peruskouluksi 1.11.2022 alkaen. Tarkoituksena on yhdenmukaistaa kaikkien peruskoulujen viralliset nimet. 

Lautakunta päätti, että Napapiiri-Nivavaara-Syväsenvaaran monitoimitaloon tulevan koulun nimi on Napapiirin peruskoulu ja päiväkodin nimi Napapiirin päiväkoti. Lautakunta päätti, että koko monitoimitalon nimeksi tulee Napsu.  

Sivistyslautakunnan kokouksen pöytäkirja julkaistaan myöhemmin kaupungin verkkosivuilla (linkki alla). 
Jaa sivu