Nuti tiedottaa

Syysloman aktiviteetit

11.9.2018 13:29

Syysloman starttaa Syyslanit, jotka järjestetään Mondella 13.10. klo 18:00 – 14.10 klo 9:00. Tapahtuma on osallistujille ilmainen, mutta osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, sillä konepaikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumiset osoitteeseen: olli.kaukiainen@rovaniemi.fi

DUUDSONIT ACTIVITY PARK-PÄIVÄRETKI

Rovaniemen Nuorisopalvelut järjestää keskiviikkona 17.10.2018 päiväretken Tornion Duudsonit Activity Parkkiin 13-17 –vuotiaille rovaniemeläisille nuorille. Mukaan mahtuu 50 nuorta. Lähtö tapahtuu Rovaniemen linja-autoasemalta klo 11:00. Osallistumisen ehtona on huoltajien kirjallinen suostumus retkeen. Osallistumislupakaavakkeen saa ilmoittautumisen yhteydessä samoin, kuin muut tarkemmat ohjeet. Puistorannekkeen kustantaa Rovaniemen Nuorisopalvelut. Ruokailu on omakustanteinen, esim. seisova pöytä ja hampurilaisateriat alkaen 9,90. Paluukuljetus takaisin Rovaniemelle lähtee seikkailupuiston pihalta klo 18:00. Paluu Rovaniemen linja-autoasemalle tapahtuu n. klo 19:45. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan puiston ja Nuorisopalveluiden ohjaajien ohjeistuksia. Puistosta ei saa poistua. Retken ajan voimassa on kaupungin ryhmätapaturmavakuutus. Retki on päihteetön.

Ilmoittautuminen päättynyt
Lisätietoja seikkailupuistosta löytyy: https://www.dap.fi/torniohaparanda

METSÄSTÄJÄN TUTKINTOON VALMENTAVA KOULUTUS

Rovaniemen Nuorisopalvelut järjestää syyslomaviikolla 2018 rovaniemeläisille 13-29 –vuotiaille nuorille metsästäjän tutkintoon valmentavan koulutuksen 15.-16.10. klo 10-16. Koulutukseen otetaan 50 nuorta. Koulutus järjestetään Monden nuorisokeskuksessa. Koulutuksen tarjoaa Rovaniemen kaupungin Nuorisopalvelut, joten se on osallistujille maksuton. Koulutuksen sisällön tuottaa Rovaniemen seudun riistanhoitoyhdistys. Oppikirjana on uudistettu Metsästäjän opas, jonka voi ostaa kurssipaikalta hintaan 35 euroa. Materiaalia löytyy myös osoitteesta https://koulutus.riista.fi/kurssi/metsastajatutkinto

Koulutuksen käyneet voivat osallistua metsästäjätutkinnon kirjalliseen kokeeseen Mondella 19.10. klo 12:00 alkaen. Kirjallisen kokeen hinta on 20€. Kurssi täynnä.

ALUEELLISET TAPAHTUMAT

Syyslomaviikolla alueellisilla nuorisotiloilla Nappari, Ounari, Murkku, Vantus, Zillari järjestetään monenlaista maksutonta toimintaa nuorille. Tarkemmat tiedot näistä löydät tilojen sivuilta, facesta ja instasta sekä Nuorisopalveluiden verkkosivuilta www.rovaniemi.fi/nuti.