Etusivun uutislista

Syysloman toimintaa nuorille Korkalovaaran uudella yhteisötilalla

Julkaistu 8.10.2020 16:00

Korkalovaaran uusi yhteisötila avaa ovensa syyslomalla. Alueen nuoriso-ohjaajat ovat suunnitelleet lomaviikolle monipuolista toimintaa eri ikäisille lapsille ja nuorille.

kolme hymyilevää nuorta katsoo paperia

Toiminnassa noudatetaan ajantasaisia turvallisuusohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Pidä vähintään 1,5 metrin turvavälit, huolehdi hyvästä käsihygieniasta ja käytä vain omia opiskeluvälineitä. Kasvomaskisuositus. Toimintaan ei saa osallistua flunssaoireisena. Nuorisopalvelut seuraa THL:n ja kaupungin ohjeistuksia Covid19-tilanteen osalta, ja toimii niiden mukaisesti. Mikäli tilanne huononee, voidaan toiminta tarvittaessa perua.

Lisätietoja antaa alueellisen nuorisotyön koordinaattori Rauno Savela, p. 040 5511 361. 

Tiistai 13.10.

VAARANLAMMEN TÄHTI klo 16-18  (3. luokkalaisista ylöspäin): "Kaikkien tuntema Afrikan tähti-peli. Tällä kertaa olemme itse pelinappuloita ja pelilautana toimii Vaaranlammen ympäristö. Ole ensimmäinen historiassa ja löydä Vaaranlammen tähti!"  

Keskiviikko 14.10.

YHTEISÖTILAN AVAJAISET klo 17-19 (kaikenikäisille): "Tule virittäytymään koko perheen voimin innokkaaseen tunnelmaan! Paikan päällä tarjolla mm. poniratsastusta, leikkimielistä kisailua ja frisbeegolfia. Samalla pääset tutustumaan Vaaranlammen yhteisötilaan." 

Torstai 15.10.

KORKALOVAARAN KISAKARKELOT klo 17-20 (7. luokkalaisista ylöspäin): "Erilaisia aivan järjettömiä kisailuja. Tällä kertaa lajeissa ei arvostella taitoa tai pärjää älyllä. Hullukuriset kisakarkelot päättyvät huippupalkintojen jakoon." 

Perjantai 16.10.

HIDE AND SEEK - Pimeäpiilo klo 18-20 (4. luokkalaisista ylöspäin): "Illan hämärtyessä Vaaranlammen ympäristö hiljenee. On aika jännittävän pimeäpiilon! Keksitkö sinä parhaan piilon? Vai oletko kenties kaikista taitavin etsivä? Tule ja kokeile!"  

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 1.6.2021

  Kesän liikuntatarjonta 2021

  Liikuntapalveluiden järjestämää monipuolista maksutonta ulkoliikuntaa on tarjolla kesä-heinäkuussa ympäri kaupunkia. Liikuntahetkiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mukaan pääsee kaikki halukkaat iloisella mielellä. Ohjelmasta löytyy kävelyjumppaa, kuntokierrosta, kehonhuoltoa, kahvakuula ja toiminnallista treeniä. Tervetuloa mukaan kesän liikuntahetkiin 1.6. -31.7. säällä kuin säällä. Maksullista liikuntaa ovat vesijumpat ja omatoimiset kuntosalivuorot, joita löytyy niin Totto-Hallin kuin Keltakankaan kuntosalilta. Katso liitteestä kesän liikuntaohjelma ja maksut.

 • 26.5.2021

  Opiskeluterveydenhuolto kiinni heinäkuussa

  Opiskeluterveydenhuolto palvelee normaalisti 2.7 asti. Toimipiste on suljettu 5-25.7.2021 välisen ajan. Muistathan huolehtia ajantasalle ehkäisyyn liittyvät tai muut kiireelliset asiat ma 28.6 mennessä.

 • 11.5.2021

  Nuorisopalvelut järjestää toimintaa kesälomalla

  Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut järjestää jälleen toimintaa eri-ikäisille nuorille ja lapsille koulujen kesäloman aikana. Toiminnasta tiedotetaan pitkin kesää nuorisopalveluiden sometileillä.