Etusivun uutislista

Syysloman toimintaa nuorille Korkalovaaran uudella yhteisötilalla

Julkaistu 8.10.2020 16:00

Korkalovaaran uusi yhteisötila avaa ovensa syyslomalla. Alueen nuoriso-ohjaajat ovat suunnitelleet lomaviikolle monipuolista toimintaa eri ikäisille lapsille ja nuorille.

kolme hymyilevää nuorta katsoo paperia

Toiminnassa noudatetaan ajantasaisia turvallisuusohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Pidä vähintään 1,5 metrin turvavälit, huolehdi hyvästä käsihygieniasta ja käytä vain omia opiskeluvälineitä. Kasvomaskisuositus. Toimintaan ei saa osallistua flunssaoireisena. Nuorisopalvelut seuraa THL:n ja kaupungin ohjeistuksia Covid19-tilanteen osalta, ja toimii niiden mukaisesti. Mikäli tilanne huononee, voidaan toiminta tarvittaessa perua.

Lisätietoja antaa alueellisen nuorisotyön koordinaattori Rauno Savela, p. 040 5511 361. 

Tiistai 13.10.

VAARANLAMMEN TÄHTI klo 16-18  (3. luokkalaisista ylöspäin): "Kaikkien tuntema Afrikan tähti-peli. Tällä kertaa olemme itse pelinappuloita ja pelilautana toimii Vaaranlammen ympäristö. Ole ensimmäinen historiassa ja löydä Vaaranlammen tähti!"  

Keskiviikko 14.10.

YHTEISÖTILAN AVAJAISET klo 17-19 (kaikenikäisille): "Tule virittäytymään koko perheen voimin innokkaaseen tunnelmaan! Paikan päällä tarjolla mm. poniratsastusta, leikkimielistä kisailua ja frisbeegolfia. Samalla pääset tutustumaan Vaaranlammen yhteisötilaan." 

Torstai 15.10.

KORKALOVAARAN KISAKARKELOT klo 17-20 (7. luokkalaisista ylöspäin): "Erilaisia aivan järjettömiä kisailuja. Tällä kertaa lajeissa ei arvostella taitoa tai pärjää älyllä. Hullukuriset kisakarkelot päättyvät huippupalkintojen jakoon." 

Perjantai 16.10.

HIDE AND SEEK - Pimeäpiilo klo 18-20 (4. luokkalaisista ylöspäin): "Illan hämärtyessä Vaaranlammen ympäristö hiljenee. On aika jännittävän pimeäpiilon! Keksitkö sinä parhaan piilon? Vai oletko kenties kaikista taitavin etsivä? Tule ja kokeile!"  

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 26.11.2020

  Lapsiperheiden ja nuorten koronatestauspiste Piekkarilla lopettaa 27.11.

  Lapsiperheiden ja nuorten koronatestauspiste Pienteollisuustalolla lopettaa toimintansa perjantaina 27.11. Tämän jälkeen Rovaniemen lapsiperheet ja nuoret testataan Pulkamontien terveysaseman tai yksityisten palveluntuottajien testauspisteissä.

 • 26.11.2020

  Itsenäisyyspäivänä koko Rovaniemi juhlii

  Itsenäisyyspäivää vietetään tänä vuonna Rovaniemellä uudella tavalla. Korundi soi tyhjälle salille, mutta kodeissa päästään nauttimaan juhlavasta ohjelmatarjonnasta, kun Suomea juhlistetaan yhdessä verkon välityksellä ja sosiaalisen median kanavissa.

 • 23.11.2020

  Revontulikeskuksen Poppari on suljettu koronakaranteenin vuoksi

  Nuorisotiedotuspiste Popparissa on torstaina 19.11. tiloissa vierailleella henkilöllä todettu koronatartunta. Terveydenhuolto on yhteydessä jäljitettyihin altistuneisiin. Poppari on suljettuna karanteenin ajan ja avataan seuraavan kerran tiistaina 1.12.2020.