Syysmarkkinat Kauppatorilla turvavälein

Julkaistu 17.9.2020 14:30

Perinteikkäät, aina Rovaniemen kauppalan ajoista asti jatkuneet Rovaniemen syysmarkkinat järjestetään tänäkin vuonna 22.-24. syyskuuta. Tapahtumassa on huolehdittu markkinaväen turvallisuudesta.

juurekset.jpg
- Torille on turvallista tulla. Teltat on sijoitettu turvavälein ja kauppiaat on ohjeistettu turvallisuusohjeisiin ja niiden noudattamiseen, sanoo markkinoiden järjestelyistä vastaava Rovaseudun Markkinakiinteistöjen palvelupäällikkö Risto Saukkoriipi.

Saukkoriipin mukaan Kauppatorin kaupankäynti ja tunnelma on tänä kesänä selvästi virkistynyt ja tämä trendi on näkyvissä myös syysmarkkinoila. Tulossa on puolensataa telttaa ja tarjolla on myös musiikkiesityksiä säävarauksella kuten Sotilassoittokunnan musiikillisia tervehdyksiä kaikkina kolmena päivänä.

- Kesän aikana on havaittu, että torikansan saa liikkeelle piristävät ohjelmanumerot. Menneenä kesänä torin esiintymislavalle ovat nousseet mm. Arja Havakka, Timo Taikuri ja Kunnan pojat sekä kaupungin omat karaoketähdet suosituissa torikaraoketapahtumissa, Saukkoriiri kertoo.

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 16.4.2021

  Tanssimusiikkia ja Lavis-jumppaa Kunnan Poikien säestyksellä

  Ikäihmisille suunnattu maksuton Lavis-konsertti järjestetään jälleen Monitoritalo Mondella pe 23.4. klo 13.30. Konsertissa kuullaan vanhaa tanssimusiikkia Kunnan Poikien tahdittamana. Musiikin lisäksi konserttiin kuuluu ohjattu Lavis-jumppa, jossa osallistujilla on mahdollisuus tanssia ja liikkua omalla paikallaan ohjatusti tanssimusiikin tahtiin. Jumpan vetää Sannu Keränen, liikunnanohjaaja (AMK).

 • 15.4.2021

  Monden salin vakiovuorojen hakuaika on käynnissä

  Monitoritalo Monden salin vakiovuorohaku kaudelle syksy 2021 – kevät 2022 on käynnissä 15.4.–15.5.2021 välisenä aikana. Monden vakiovuorot on suunnattu nuorten kulttuuritoimijoille, ja niitä haetaan sähköisellä lomakkeella.

 • 15.4.2021

  Napapiiri-Jukola järjestetään elokuussa

  Maailman suurin suunnistustapahtuma Jukolan viesti siirtyy koronaepidemian vuoksi kesäkuulta elokuulle. Napapiiri-Jukola järjestetään siis Rovaniemellä 21.-22.8.2021. Tapahtuman ajankohtaa on täytynyt siirtää koronapandemian vuoksi jo kahdesti. Alun perin Napapiiri-Jukola oli tarkoitus järjestää kesäkuussa 2020 ja sen jälkeen kesäkuussa 2021.