Etusivun uutislista

Syysmarkkinat Kauppatorilla turvavälein

Julkaistu 17.9.2020 14:30

Perinteikkäät, aina Rovaniemen kauppalan ajoista asti jatkuneet Rovaniemen syysmarkkinat järjestetään tänäkin vuonna 22.-24. syyskuuta. Tapahtumassa on huolehdittu markkinaväen turvallisuudesta.

juurekset.jpg
- Torille on turvallista tulla. Teltat on sijoitettu turvavälein ja kauppiaat on ohjeistettu turvallisuusohjeisiin ja niiden noudattamiseen, sanoo markkinoiden järjestelyistä vastaava Rovaseudun Markkinakiinteistöjen palvelupäällikkö Risto Saukkoriipi.

Saukkoriipin mukaan Kauppatorin kaupankäynti ja tunnelma on tänä kesänä selvästi virkistynyt ja tämä trendi on näkyvissä myös syysmarkkinoila. Tulossa on puolensataa telttaa ja tarjolla on myös musiikkiesityksiä säävarauksella kuten Sotilassoittokunnan musiikillisia tervehdyksiä kaikkina kolmena päivänä.

- Kesän aikana on havaittu, että torikansan saa liikkeelle piristävät ohjelmanumerot. Menneenä kesänä torin esiintymislavalle ovat nousseet mm. Arja Havakka, Timo Taikuri ja Kunnan pojat sekä kaupungin omat karaoketähdet suosituissa torikaraoketapahtumissa, Saukkoriiri kertoo.

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia