Tilajaosto käsitteli kaupungintalon peruskorjausta ja päätyi laajaan korjausvaihtoehtoon

Julkaistu 23.3.2023 7:51

Tilajaosto päätti esittää kaupunginhallitukselle, että kaupungintalo korjataan kolmen vuoden ajanjaksolla niin, että myös talotekniikka uusitaan.

Rovaniemen kaupungin tilajaosto käsitteli toistamiseen kaupungintalon peruskorjaamisen vaihtoehtoja kokouksessaan 22.3.2023.

Tilajaosto päätti esittää kaupunginhallitukselle, että kaupungintalo korjataan kolmen vuoden ajanjaksolla niin, että myös talotekniikka uusitaan. Laajan korjauksen kustannusarvio on 30 miljoonaa euroa.

“Tilajaosto tutustui kaupungintalon suunniteltuihin tilajärjestelyihin ja korjaustöihin paikan päällä ja kävi perusteellisen keskustelun korjaustarpeista. Jaosto näkee laajan korjauksen tarpeelliseksi myös työhyvinvoinnin näkökulmasta”, lautakunnan puheenjohtaja Päivi Alaoja perustelee päätöstä.

Seuraavaksi asiaa käsittelee kaupunginhallitus. Lopullisesti kaupungintalon korjauksesta päättää kaupunginvaltuusto. Tilajaosto käsittelee hankkeen toteutusmuotoa uudelleen sen jälkeen, kun kaupunginvaltuusto on päättänyt korjauksen toteuttamisen laajuudesta.

Kokouksen pöytäkirja julkaistaan myöhemmin kaupungin verkkosivuilla (linkki alla). 

Jaa sivu