Tilajaosto kokoontuu – käsittelyssä Napsun monitoimitalon toteutusvaiheen tilaus

Julkaistu 12.9.2023 9:08

Hankkeen kokonaiskustannukset pienenivät hankkeen viimeisen kehitysvaiheen aikana noin 1,25 miljoonaa euroa.

Rovaniemen kaupungin tilajaosto kokoontuu 13.9. ja käsittelee muun muassa Napsun monitoimitalon toteutusvaiheen tilausta. Hanke on edennyt aikataulun mukaisesti ja hankkeen kaksi kehitysvaihetta on saatu päätökseen.

Monitoimitalon, piha- ja ulkoliikunta-alueiden tavoitekustannus on yhteensä 35,86 miljoonaa euroa, jonka lisäksi kaupunki maksaa hankkeeseen liittyen muun muassa valvonta-, liittymä- ja kalustamiskustannuksia. Hankkeen kokonaiskustannukset pienenivät hankkeen viimeisen kehitysvaiheen aikana noin 1,25 miljoonaa euroa, vaikka hankkeen laajuus kasvoi 166 neliöllä. 

Monitoimitalon pinta-ala on yhteensä 10577 neliötä. Hankkeen päätoteuttaja on NCC Suomi Oy. Monitoimitalon valmistumisen tavoiteajankohta on elokuu 2025.

Lisäksi tilajaosto käsittelee kokouksessaan kaupungin tyhjillään olevien rakennusten myymistä ja purkamista. Myytäväksi suunnitellaan entistä Muurolan päiväkotia (Muuraintie 18) ja entistä Ylikylän korjaamoa (Lehtikankaankuja 4). Purettavaksi suunnitellaan muun muassa osoitteessa Palkisentie 47 sijaitsevaa entistä huolto-asemarakennusta sekä Rautiosaaressa sijaitsevia vanhainkotirakennuksia.

Tilajaoston esityslista on julkaistu ja se löytyy kaupungin verkkosivuilta (linkki alla).