Toimijoiden haku Harrastamisen Suomen malli -hankkeeseen alkaa 1.4.

Julkaistu 1.4.2021 7:16

Rovaniemen kaupungin sivistyspalvelut julistaa haettavaksi lukukauden 2021-22 harrastusten tuottajat Harrastamisen Suomen malli -hankkeeseen. Haku alkaa 1.4. klo 8.00 ja päättyy 30.4.2021 klo 16.00

Iloiset tytöt seisovat ringissä punaiset paidat päällä. Taustalla kesäinen taivas.
Haemme harrastusten tuottajia Harrastamisen Suomen malli -hankkeeseen. Haku kohdistuu koko seuraavalle lukuvuodelle, jolloin toiminta-aika on 1.8.2021-4.6.2022. Harrastustoimintaa järjestetään kolmellatoista koululla Rovaniemen alueella. Toiminnan tulee olla säännöllistä ja sijoittua oppilaiden koulupäivien yhteyteen. Ostamme harrastustoiminnan paikallisilta toimijoilta, järjestöiltä, seuroilta ja yhdistyksiltä ostopalveluna. Ostopalvelupalkkio määräytyy myönnettävän avustuksen mukaan. Pilottihankkeessa keväällä 2021 ostopalvelupalkkio on ollut 50 euroa per harrastuskerta. Lisäksi maksamme matkakorvauksen yli 15 kilometrin päässä oleville kouluille.

Hakemalla mukaan ilmoitatte kiinnostuksenne järjestää toimintaa edellä mainittujen ehtojen puitteissa. Ehdot määräytyvät lopullisesti Aluehallintoviraston avustuspäätöksen saavuttua. Hankkeen koordinaattori luo harrastuslukujärjestyksen yhdessä koulujen kanssa, lasten ja nuorten harrastustoiveita kuunnellen. Harrastukset valitaan vastaamaan oppilaiden toiveita koulu- ja ikäryhmäkohtaisesti. Valinnassa otetaan huomioon oppilaiden toiveiden lisäksi toimijan mahdollisuudet järjestää toimintaa eri kouluilla, mahdollisuus sitoutua sekä toiminnan laatu ja ohjaajan pätevyys.

Hakeminen ei vielä sido toiminnan järjestämiseen. Kun hakemukset on käsitelty, toimijoiden kanssa käydään neuvotteluja toiminnan suunnittelusta ja käynnistämisestä. Toimintaa koordinoiva taho on Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut.

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 22.4.2021

  Kansallista veteraanipäivää 27.4. vietetään juhlallisesti etänä

  Rovaniemen juhlaa voi seurata verkkolähetyksenä Rovaniemen kaupungin Facebookin ja Youtuben kautta 27.4. klo 13. Perinteisiä seppeltenlaskuja ei järjestetä tänä vuonna yleisötilaisuuksina. Rovaniemen kirkon juhlapäivän jumalanpalvelusta voi seurata virtuaalikirkon kautta.

 • 16.4.2021

  Tanssimusiikkia ja Lavis-jumppaa Kunnan Poikien säestyksellä

  Ikäihmisille suunnattu maksuton Lavis-konsertti järjestetään jälleen Monitoritalo Mondella pe 23.4. klo 13.30. Konsertissa kuullaan vanhaa tanssimusiikkia Kunnan Poikien tahdittamana. Musiikin lisäksi konserttiin kuuluu ohjattu Lavis-jumppa, jossa osallistujilla on mahdollisuus tanssia ja liikkua omalla paikallaan ohjatusti tanssimusiikin tahtiin. Jumpan vetää Sannu Keränen, liikunnanohjaaja (AMK).

 • 15.4.2021

  Monden salin vakiovuorojen hakuaika on käynnissä

  Monitoritalo Monden salin vakiovuorohaku kaudelle syksy 2021 – kevät 2022 on käynnissä 15.4.–15.5.2021 välisenä aikana. Monden vakiovuorot on suunnattu nuorten kulttuuritoimijoille, ja niitä haetaan sähköisellä lomakkeella.