Tonttulakkipäivä ja 10:ttä kertaa järjestettävä päiväkotilasten Tonttukaruselli tuovat iloa Rovaniemelle 1. joulukuuta

Julkaistu 27.11.2023 11:28

Jo perinteeksi muodostunutta Tonttulakkipäivää vietetään Rovaniemellä jälleen joulukuun ensimmäisenä päivänä. Saman päivän aamuna kello 9.30 pyörähtää käyntiin myös hellyyttävä Tonttukaruselli, joka täyttää pienten tonttujen laululla koko Lordin aukion. Tonttukaruselli juhlii tänä vuonna 10-vuotispäiväänsä.

Rovaniemi_Tonttukaruselli_somekuva_2000x2000px_24112023.jpg

Joulukuun 1. päivänä Lordin aukiolla klo 9.30 esiintyvät Poropolun päiväkoti, Kivalonpuiston päiväkoti, Kaarnikkametsän päiväkoti sekä Vihermetsän Muksut ja Päiväkoti Reppuressu. Laulavien lasten Tonttukaruselli on hieno kokea paikan päällä, mutta seurata sitä pystyy myös suorana lähetyksenä 1.12. klo 9.30 alkaen Rovaniemen kaupungin Youtubessa-kanavalta ja Facebook-sivulta. Tapahtuma on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena molemmissa kanavissa. Suoraan youtube-lähetykseen pääset osoitteesta www.rovaniemi.fi/tonttukaruselli

- Tänä vuonna teemana on “Tanssii tonttujen kanssa”. Tässä kisassa tuomarit arvioivat pikkutonttujen esityksiä 100-prosenttisen kiltillä joulumielellä, kertoo Tonttukarusellin tapahtuman puuhanainen Päivi Pihlaja Rovaniemen kaupungilta.

Tonttulakkipäivä ilahduttaa 

1.12. vietetään myös koko kaupungin yhteistä Tonttulakkipäivää. Tämä on päivä, jossa kannustetaan kaikkia, niin isoja kuin pieniä, pitämään tonttulakkia päässään.

- Kutsumme myös yritykset ja järjestöt mukaan! Jokainen voi osallistua tonttulakkipäivään omalla tavallaan, mutta kaikista tärkeintä on, että luomme ympärillemme iloista joulumieltä!

Tonttulakkipäivään voi osallistua paitsi pukeutumalla tonttulakkiin myös ilahduttamalla pienillä hyvillä teoilla ystäviä, työkavereita, perhettä ja vaikkapa tuntemattomia vastaantulijoita.

- Rovaniemeläisille ikäihmisille voit tuoda iloa askartelemalla jouluisia koristeita, piirustuksia tai kortteja. Lahjoitamme ne kotihoitoon ja asumispalveluihin jouluiloa tuomaan. Ne voi tuoda 8.12.2023 mennessä Osviittaan. Pienillä teoilla tuomme suurta iloa, kannustaa Päivi Pihlaja.

Tonttukarusellin videolähetysten osoitteet:

www.rovaniemi.fi/tonttukaruselli
https://www.youtube.com/watch?v=UmwTgX1E85o
https://www.facebook.com/rovaniemi.fi

JAA OMAT TONTTULAKKIPÄIVÄN KUVASI SOMESSA
tunnisteilla #tonttulakkipäivä, #elfhatday ja #rovaniemi  @cityofrovaniemi @visitrovaniemi
KÄYTÄ päivityksissäsi tonttulakkipäivän omaa gif-tarraa 

Rovaniemi_Tonttulakkipäivä_somekuva_2000x2000px_24112023.jpg