Työ- ja koulumatkapyöräilyn haaste heitetty

Julkaistu 30.8.2021 8:30

Pyörällä on helppo tapa liikkua paikasta toiseen. Syyskuun kuulaat aamut oikein kutsuu meitä kaikkia ulos pyöräilemään ja lisäämään arkiliikuntaa. Monesti haasteet voivat auttaa tarttumaan pyöränsarvista kiinni, joten kaupungin liikuntapalvelut haastaa kaikki kaupunkilaiset pyöräilemään niin työ- kuin koulumatkat syyskuun ajan.

Trek maastopyörät tunturin laella.
Maastopyöriä tunturissa

Kampanja-aika 1.-30.9.2021. Osallistu keräämään pisteitä suoritustaulukkoon 1.9. lähtien. Suoritustaulukko ja kampanjahaaste löytyvät uutisen lopusta liitteenä.
Ei ennakkoilmoittautumista, ainoastaan tulokset ilmoitetaan kampanjan päätyttyä keskiviikkoon 6.10.2021 mennessä.

Viime vuonna haasteen otti vastaan 260 työntekijää ja 243 koululaista. Pistetään tänä vuonna paremmaksi ja pyydetään ystävät, joukkuetoverit sekä naapurit mukaan pyöräilemään. Tiesitkö, arkiliikunnan lisäämisestä on hyötyä vireystilaasi.

Jokainen joukkue kokoaan tulokset yhteen ja ilmoittaa ne liikuntapalveluihin.
Työmatkapyöräilijät ilmoittavat sähköisesti Forms -lomakkeella: https://forms.gle/WvXDd9DLDTCDCXr46 ja koulumatkapyöräilijät ilmoittavat sähköpostitse: mirva.patronen@rovaniemi.fi

Kampanjan päätyttyä tulokset lähetetään sähköpostitse kampanjan yhdyshenkilöille. Tulokset löytyy myös kaupungin liikuntapalveluiden verkkosivuilta. 

Jaa sivu