Etusivu>Ajankohtaista>Työllisyyspalveluiden ja Ohjaamon toiminta poikkeusaikana
Rovaniemi tiedottaa

Työllisyyspalveluiden ja Ohjaamon toiminta poikkeusaikana

19.3.2020 15:07

Muutoksia työllisyyspalveluiden toiminnassa


Koronaviruspandemia ja Suomen hallituksen sen myötä antamat ohjeet ja määräykset vaikuttavat luonnollisesti myös Rovaniemen kaupungin työllisyyspalveluiden, sen hankkeiden sekä Ohjaamon toimintaan ja palveluihin.

Koko työllisyyspalveluiden henkilökunta on siirtynyt etätöihin. Näin ollen myös asiakkaita palvellaan toistaiseksi lähinnä etänä eli puhelimitse tai muiden sähköisten asiointikanavien kautta. Muuten asiantuntijamme ovat asiakkaiden käytettävissä normaaliin tapaan virka-aikaan. Työllisyyspalveluiden yhteyshenkilöiden puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löydät työllisyyspalveluiden verkkosivuilta. Ohjaamon osalta työntekijöiden yhteystiedot löytyvät Ohjaamon verkkosivuilta. Ohjaamo viestii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ajankohtaisista asioista.

Nuorten kesätyöllistäminen etenee toistaiseksi aiemmin ilmoitetun aikataulun mukaisesti, mutta tiedotamme, mikäli asiaan tulee muutoksia. Kesätyösetelien postituksessa voi tulla viivettä, mutta kaikki kesätyöseteliä hakeneet hakukelpoiset nuoret tulevat setelin saamaan ennen kesätyön aloittamista. Ohjaamon verkkosivuille on koottu kattavasti infoa nuorten kesätöistä.

Toistaiseksi kaikki yleisötapahtumat, valmennukset, rekrytointitapahtumat sekä muut tilaisuudet perutaan tai siirretään mahdollisuuksien mukaan verkossa toteutettaviksi. Tiedotamme näistä erikseen nettisivuiltamme.

Rovaniemen kaupunki tiedottaa koronaviruksen aiheuttamista muutoksista, hoitoon hakeutumisesta ja muista ajankohtaisista asioista https://www.rovaniemi.fi/fi/Koronavirus

Lisätietoja tyollisyyspalvelut@rovaniemi.fi  ja ohjaamo@rovaniemi.fi