Uimarantaluettelo 2021 (Rovaniemi, Ranua, Pello, Kolari ja Ylitornio)

Julkaistu 31.5.2021 10:00

Kunnan terveydensuojeluviranomaisen laatima uimarantaluettelo yleisistä ja pienistä yleisistä uimarannoista uimakaudella 2021. Virallinen uimakausi Lapissa alkaa 25.6. ja päättyy 15.8.

Yleisten uimarantojen veden laatua valvotaan uimakaudella säännöllisesti. Uimavedestä mitataan veden ulosteperäistä saastumista osoittavien bakteerien pitoisuuksia sekä havainnoidaan syanobakteerien eli sinilevien ja jätteiden esiintymistä. Vesinäytteiden tulokset ovat nähtävillä Rovaniemen kaupungin verkkosivuilla: www.rovaniemi.fi/Asuminen-ja-ymparisto/Ymparistoterveys/Uimarantojen-veden-laatu

Yleisöllä on mahdollisuus antaa ehdotuksia ja huomautuksia uimarantaluettelosta. Ne tulee tehdä kirjallisesti Rovakaaren ympäristöterveydenhuoltoon.

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 21.10.2021

  Työmatkapyöräilyn tulokset 2021

  Työmatkapyöräily kampanjan tavoitteena oli lisätä rovaniemeläisten pyöräilyä töihin ja siinä onnistuttiin. Tänä vuonna kampanjaan osallistui melkein 20 joukkuetta enemmän kuin viime vuonna ja itse pyöräilijöiden määrä lisääntyi sadalla pyöräilijällä. Tarkat tulokset löytyvät uutisen alta liitetiedostosta. Onnea voittajille. Voittaja joukkueiden yhteyshenkilölle ilmoitetaan sähköpostitse palkinnosta.

 • 13.10.2021

  Syyslomaviikon aktiviteetit lapsille ja nuorille

  Syysloma on luonnosta ja erilaisista aktiviteeteista nauttimisen aikaa. Paljon odotettu loma juuri sopivasti syksyn kiireiden keskelle ennen kaamoskauden alkua. Syyslomaa vietetään Rovaniemellä viikolla 42.

 • 11.10.2021

  Pyöräiletkö säännöllisesti talvella? Hae Rovaniemen pyöräilyagentiksi

  Rovaniemi hakee jälleen pyöräilyagentteja kaudelle 2021–2022 kehittämään pyöräilyväylien talvikunnossapitoa entistä paremmaksi.