Vaaranlampi-hankkeen suunnittelu etenee: virtuaalinen asukastilaisuus 15.6.2021 klo 16.30

Julkaistu 10.6.2021 11:00

Vaaranlammen koulurakennuksen julkisivu.

Rovaniemen tilajaosto on käynnistänyt Vaaranlammen koulun hankesuunnittelun keväällä 2021. Koulurakennukseen on tarkoitus sijoittaa myös muita palveluita, kuten päiväkoti ja nuorisotilat.

Kaupunki järjestää hankkeesta virtuaalisen asukastilaisuuden tiistaina 15.6. klo 16.30-17.30 Google Meetin kautta. Tilaisuudessa kaupungin viranhaltijat esittelevät hankkeen valmistelutilannetta ja vastaavat asukkaiden kysymyksiin.

Pääset mukaan tilaisuuteen ilmoittautumalla tämän uutisen lopussa olevan linkin kautta.  Ilmoittautua voi 14.6. klo 16 saakka. Osallistumislinkit lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Palautetta ja kehittämisideoita voi antaa heinäkuun loppuun asti

Asukkailta pyydetään palautetta ja kehittämisideoita Vaaranlampi-hankkeeseen heinäkuun loppuun mennessä. Kaupunkilaiset voivat kertoa näkemyksensä hankesuunnitelmassa huomioitavista asioista sähköisen kyselyn kautta. Linkki kyselyyn löytyy tämän uutisen lopusta.

Voit kertoa näkemyksesi myös kirjallisesti tai sähköpostilla kaupungin kirjaamoon:
Rovaniemen kaupungin kirjaamo
PL 8216, 96200 Rovaniemi
kirjaamo@rovaniemi.fi

Annetut palautteet ja ehdotukset otetaan huomioon uudisrakennuksen hankesuunnittelussa. Hankesuunnitelma on tarkoitus viedä tilajaoston päätettäväksi syksyllä 2021.