Vaikuta Napsun monitoimitalon pihalle tuleviin välineisiin – vastaa pihakyselyyn

Julkaistu 23.5.2023 15:55

Kyselyllä kartoitetaan suosituimpia välineitä. Niitä pyritään hankkimaan budjetin sallimissa rajoissa.

Havainnekuva Napsun uudesta monitoimitalosta. Kuvassa näkyy vaalea rakennus. Vasemmanpuoleisesta sisäänkäynnistä pääsee kaikille yhteisiin käsityön ja kotitalouden tiloihin. Oikeanpuoleisen sisäänkäynnin oikealla puolella olevat isot ikkunat kuuluvat ruokasaliin. Oikealla näkyvä punatiilinen osa kuuluu liikuntahalliin. Etualalla uudisrakennuksen eli isompien koululaisten välituntipiha.
Havainnekuva: Rudanko & Kankkunen
Napsun eli Napapiirin-Nivavaaran-Syväsenvaaran monitoimitalon suunnittelu etenee. Rovaniemen kaupunki haluaa nyt kysyä pihan käyttäjiltä näkemyksiä pihalle tulevista välineistä. 

Kyselyssä pääset valitsemaan pihan eri toiminta-alueille mielestäsi sopivia välineitä. Toiminta-alueella tarkoitetaan esimerkiksi 1–4-luokkalaisten koulun pihalta löytyvää pienpeliareenaa ja leikkipihaa tai isojen pihalta löytyvää kokonaisuutta, josta löytyy pienpeliareena, hiekkakenttä sekä fitness-alue.

Toiminta-alueita on suunniteltu muun muassa kyselyjen ja käyttäjätapaamisten pohjalta. Mielipiteitään ovat saaneet esittää esimerkiksi koululaiset, vanhemmat ja koulun henkilökunta. Nyt tehtävän kyselyn tarkoitus on mahdollistaa alueiden tarkempi suunnittelu. 

Kysely on avoinna toukokuun loppuun. Vastaamiseen menee aikaa noin 10 minuuttia. Linkki kyseluun löytyy tämän jutun lopusta kohdasta Linkit. 

Huomaathan, että kyselyn välinekuvat ovat suuntaa antavia esimerkkejä, ja kaikkia toivottuja välineitä ei todennäköisesti pystytä hankkimaan sellaisenaan. Tavoitteena on, että kyselyn perusteella löytyy suosittuja välineitä. Niitä pyritään toteuttamaan budjetin sallimissa rajoissa.


 

Jaa sivu