Etusivun uutislista

Vastaa ja vaikuta Rovaniemen kulttuuriohjelmaan – kysely avoinna 30.9. saakka

Julkaistu 11.9.2020 14:45

Mitä on kulttuuri Rovaniemellä? Mitä kulttuuri tarkoittaa sinulle? Mitä kulttuuri tuo kaupunkiimme? Vastaa kulttuurikyselyyn ja ole mukana vaikuttamassa Rovaniemen kulttuuriohjelman luomiseen. Vastausaikaa on 30.9.2020 saakka.

Henkilö kirjoittaa postikorttiin tekstiä What is culture?.

Kaupunkilaisten ääni kuuluviin monikanavaisella kulttuurikyselyllä

Uuden kaupunkibrändin myötä Rovaniemen kaupunki luo itselleen kulttuuriohjelman. Kaupunki haluaa ottaa kaupunkilaiset mukaan ohjelman tekoon ja kysyä asukkailtaan, mitä kulttuuri on ja merkitsee Rovaniemellä, arktisessa pääkaupungissa. Kyselyssä etsitään vastauksia laaja-alaisesti mukaan lukien kolmannen sektorin kulttuuritoimijat. Kysely ei paneudu tällä kertaa luonto-, liikunta- tai ruokakulttuuriin, sillä osalle näistä on jo omat ohjelmat olemassa.

- Kulttuuriohjelma linjaa jatkossa kaikkea kulttuuritoimintaa ja kehittämistyötä kaupungissa, aivan kuten kaupunkibrändi. Tavoitteenamme on luoda yhteinen työkalu kulttuurin tekijöille ja kokijoille, summaa palvelualuepäällikkö Merja Tervo.

Kulttuurikyselyyn voit vastata täyttämällä sähköisen kyselylomakkeen osoitteessa next.rovaniemi.fi/kulttuurikysely tai kirjoittamalla terveiset vastauspostikorttiin kaupungin kirjastoissa. Vastauspostilaatikoita ja -kortteja on mahdollista tilata myös oman yhteisön tiloihin. Vastaukset kirjoitetaan kaupungin kulttuuritoimijoiden jo myynnistä poistuneille postikorteille uudelleenkäytön hengessä. Kirjaston aukioloajat voit tarkistaa kaupungin nettisivuilta.

Tilaa vastauspostilaatikko yhteisösi tiloihin

Jotta mahdollisimman monen ääni saataisiin kuulumaan, voit tilata vastauspostilaatikon myös yrityksesi tai yhteisösi tiloihin. Postilaatikot toimitetaan ja tyhjennetään kaupungin toimesta. Lisätietoja vastauspostilaatikon tilaamisesta: marja-liisa.oja@rovaniemi.fi, 040 508 0846.

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia