Vesihiisi-uimahallin avaaminen viivästyy viikolla – ovet avautuvat näillä näkymin 11.9.

Julkaistu 28.8.2023 13:53

Uimahallin pukuhuoneet ja saunat avataan 4.9.

vesiliukumäki.jpg
Remontin aikana uimahalliin on asennettu uusi vesiliukumäki.
Rovaniemen kaupungin uimahalli Vesihiisi avautuu näillä näkymin 11.9.2023. Ovet avataan noin viikkoa myöhemmin kuin alun perin arvioitiin. Pukuhuoneet ja saunat avataan kuitenkin alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 4.9. 

Uimahalli Vesihiisi on ollut suljettuna remontin vuoksi heinäkuun alusta lähtien. Remontin aikana uimahalliin on asennettu uusi liukumäki. Lisäksi on uusittu muun muassa altaiden laatoituksia (opetusallas, laguuniallas, lasten pikkuallas) ja osin myös allasosaston seinäpinnat ovat saaneet uutta ilmettä. Pesuhuoneissa ja pukuhuoneissa on uusittu kuluneita saumauksia ja yksityisyyden lisäämiseksi varusteltu osa suihkuista ovellisiksi.

“Rakentamis- ja remonttikohteina uimahallit ovat tunnetusti erittäin haasteellisia. Remontin aíkataulu oli tiukka ja vaikka urakoitsivat ovat tehneet erittäin hyvää työtä,  pientä viivästystä valitettavasti syntyi”, sanoo uimahallin esimies Jari Virta. 

Saunomaan pääsee 4.9. alkaen ma-pe klo 8-21 (kassa avoinna klo 20 saakka ja talosta poistuttava 21.30 mennessä), la-su klo 10-17.30 (kassa avoinna klo 16.30 saakka ja talosta poistuttava 18.00 mennessä).

Nautilus-kuntosali on avoinna normaalin aikataulun mukaisesti. Kun uimahallin puoli on suljettuna, kulku salille tapahtuu musiikkiliikuntasalin ovesta.