Vuoden nuorisotekopalkinto 2020 Turbojonneille

Julkaistu 7.9.2020 16:00

Nuorten perustama ja vetämä pelaamiseen keskittyvä ryhmä Turbojonnet vastaanotti Vuoden nuorisoteko -palkinnon Rovaniemi-viikon maanantaina 7.9.2020.

kaksi hymyilevää nuorta diplomin ja palkintokukkien kanssa
Arttu ja Sami pokkasivat Turbojonneille myönnetyn Vuoden nuorisoteko -tunnustuksen 7.9.2020.

Turbojonnet on 20-vuotiaiden rovaniemeläisten nuorten avoin toimintaryhmä, jossa on mukana pelaamisesta ja pelimaailmasta kiinnostuneista nuoria. Turbojonnet ovat tehneet useamman vuoden ajan pitkäjänteistä työtä rovaniemeläisen pelikulttuurin elävöittämiseksi ja nuorten harrastusmahdollisuuksien vahvistamiseksi. Heidän vapaaehtoistoimintansa on mahdollistanut kaikille nuorille ilmaisia ja avoimia LAN- tapahtumia sekä pienempiä viikoittaisia pelitapahtumia. Turbojonnien toiminta on saanut alkunsa nuorten omaehtoisesta harrastustoiminnasta, mitä he ovat määrätietoisesti ja pyyteettömästi kehittäneet kaikkia rovaniemeläisiä nuoria palvelevaksi.

Rovaniemen kaupungin näkökulmasta nuorten oma, ajassa elävä harrastustoiminta ja yhteinen tekeminen on erinomainen tapa edistää nuorten osallisuutta ja sen myötä syntyvää yhteisöllisyyden kokemusta.

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 17.6.2021

  Kesän liikuntatarjonta 2021

  Liikuntapalveluiden järjestämää monipuolista maksutonta ulkoliikuntaa on tarjolla kesä-heinäkuussa ympäri kaupunkia. Liikuntahetkiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mukaan pääsee kaikki halukkaat iloisella mielellä. Ohjelmasta löytyy kävelyjumppaa, kuntokierrosta, kehonhuoltoa, kahvakuula ja toiminnallista treeniä. Tervetuloa mukaan kesän liikuntahetkiin 1.6. -31.7. säällä kuin säällä. Maksullista liikuntaa ovat vesijumpat ja omatoimiset kuntosalivuorot, joita löytyy niin Totto-Hallin kuin Keltakankaan kuntosalilta. Katso liitteestä kesän liikuntaohjelma ja maksut.

 • 26.5.2021

  Opiskeluterveydenhuolto kiinni heinäkuussa

  Opiskeluterveydenhuolto palvelee normaalisti 2.7 asti. Toimipiste on suljettu 5-25.7.2021 välisen ajan. Muistathan huolehtia ajantasalle ehkäisyyn liittyvät tai muut kiireelliset asiat ma 28.6 mennessä.

 • 11.5.2021

  Nuorisopalvelut järjestää toimintaa kesälomalla

  Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut järjestää jälleen toimintaa eri-ikäisille nuorille ja lapsille koulujen kesäloman aikana. Toiminnasta tiedotetaan pitkin kesää nuorisopalveluiden sometileillä.